Lid worden?

Komen kijken

Wat leuk dat je interesse hebt in Bestevaer! Daarom mag je altijd vrijblijvend 3 keer bij ons komen kijken. Hiervoor kun je contact met ons op nemen via de mail.

Om te kijken bij de welpen stuur je een mailtje naar welpen@bestevaer.org én secretaris@bestevaer.org. Om te kijken bij de verkenners stuur je een mailtje naar verkenners@bestevaer.org én secretaris@bestevaer.org. Zo kunnen we afstemmen wat een handige datum is om de eerste keer te komen kijken. Ook kunnen we dan de laatste wijzigingen aan je doorgeven.

Je mag ervan uitgaan dat je vies kan worden bij Bestevaer, dus zorg wel voor oude/stevige kleren en schoenen en bij het zeilen voor warme kleren (tenzij het écht warm is) en regenkleding (ook als het niet lijkt te gaan regenen: better safe than sorry). Bij warm weer is zwemkleding ook vaak handig. Wij hebben zwemvesten voor bij het zeilen. Meer informatie over de welpen en de verkenners staat op hun pagina’s.

Wil je bij de loodsen komen kijken, of wil je misschien wel leiding worden? Leuk! Stuur dan een mailtje naar secretaris@bestevaer.org, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor de Bestevaer Zeeverkenners? Als u onderstaand formulier invult, zorgen wij ervoor dat hij/zij wordt ingeschreven bij de groep. Een contributiebrief volgt binnen een paar dagen.

Inschrijfformulier Bestevaer

De contributie voor Bestevaer bedraagt in 2023 voor de welpen €162, voor de verkenners €173 en voor de loodsen €113. Broertjes/zusjes bij de welpen en verkenners krijgen korting. Als het lid wordt ingeschreven ná 31 maart, dan hoeft alleen voor de resterende kwartalen betaald te worden. De leiding betaalt in ieder geval dit jaar geen contributie, in ruil voor hun vrijwilligerswerk.