Als je het na een aantal keer kijken bij ons leuk vindt, en daar gaan we natuurlijk vanuit, kun je je opgeven als lid van onze vereniging. Je wordt dan ook door ons ingeschreven als lid van Scouting Nederland. De contributie per jaar (inclusief lidmaatschap Scouting Nederland) bedraagt:

Welpen: € 105,00

Verkenners: € 125,00

Aangezien je niet op 1 januari lid word betaal je het eerste jaar alleen voor de kwartalen dat je lid bent. Als er meer familieleden lid worden krijg je 15,00 korting per extra lid op de contributie.

Los van de contributie zijn er ook nog de kosten voor een aantal kampen per jaar. Deze worden apart aangekondigd en betaald. Je betaalt natuurlijk alleen voor de kampen waarbij je meegaat. Deze kosten zullen we zo laag mogelijk houden. Als je ooit eerder kampen van andere verenigingen hebt gezien zul je verbaasd staan hoe laag de prijzen zijn.

Bestevaer uniform trui
Voorbeeld Bestevaer uniform trui

Als je lid wordt schaf je ook bij ons een uniform aan. Ondanks dat we een scoutinggroep zijn houden we ons niet aan het officiële Scouting Nederland uniform. Wij dragen een blauwe trui met witte opdruk (€ 22,50) en een bordeaux rode das (€ 7,50). Voor in de zomer hebben we een wit t-shirt met blauwe opdruk (€ 9,00). Als je je inschrijft via ons inschrijfformulier krijg je van onze penningsmeester een nota voor het eerste jaar en dan natuurlijk alleen voor de kwartalen dat je lid bent. Ook doen we hier de prijs van een trui en das bij. Mocht je een grotere maat nodig hebben in de toekomst of iets kwijt zijn kun je dit altijd via onze winkel bestellen. Als je het makkelijker vind om alles via de winkel te doen kan dit ook. Kies je contributie, voor een jaar gewoon 1 jaar kiezen, anders kies je kwartaal en vul je het aantal kwartalen in. Kies de trui en de das.

Inschrijfformulier