Het bestuur van onze vereniging bestaat uit de volgende leden:

Mathijs polytuf

Mathijs Kooij, voorzitter en webmaster. Zelf begonnen als welp op mijn achtste bij Bestevaer. Daarna natuurlijk verkenner geworden en vrijwel direct hierna leiding. In totaal ben ik 5 jaar leiding geweest waaronder schipper. Ik heb een zoon bij de verkenners en 2 dochters bij de Meerminnen/Zeemeeuwen. Als voorzitter hou ik met bezig met de algemene lijnen van de vereniging. Ik ben contactpunt voor ouders. Daarnaast hou ik me als webmaster bezig met het verzorgen van de website en alle digitale communicatie.

 

Piet de JonghPiet de Jongh, Groepsbegeleider en verhuur. Als welp,  verkenner en leiding heb ik waarschijnlijk wat sociale en organisatorische vaardigheden op gedaan en vooral heel veel plezier en vrijheid ervaren. Deze groep is het waard om te behouden en bij betrokken te blijven. Daarom ben ik zo onbaatzuchtig geweest om mij aan te sluiten bij het bestuur, waar ik vooral de leidingteams ondersteun en de kwaliteit van spel en groep bewaak. Af en toe zelf zeilen en kampvuur stoken is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. Bedankt Bestevaer.

 

Peter RaskerPeter Rasker, penningmeester. Als vader van twee welpen ben ik betrokken geraakt bij Bestevaer als bestuurslid in 1990. Heb in de afgelopen jaren geprobeerd het geld van anderen zo goed mogelijk te beheren. Na de bankencrisis is het moeilijker geworden om een hoog rendement te behalen. De enige vaste inkomstenbron van de vereniging is de contributie die de leden betalen. Bij Bestevaer betalen de onderdelen, de Welpen, de Verkenners en de Loodsen niet allemaal hetzelfde. De verkenners zijn het duurst, omdat zij elk jaar aan botenonderhoud moeten doen en verf, schuurpapier en kwasten nu eenmaal niet goedkoop zijn. We ontkomen er niet aan om af en toe de contributie te verhogen. De ledenadministratie wordt ook door mij verzorgd.