Update Reünie

De organisatie van de Reünie is al in volle gang. Helaas hebben we tot nu toe bijna nog geen aanmeldingen. We hebben van veel mensen gehoord dat ze geïnteresseerd zijn, maar we hebben nog geen opgave. Het goede nieuws is dat het hoe dan ook door gaat!

Als we geen opgaven hebben is de kans groot dat we niet genoeg ingekocht hebben als op de dag zelf toch veel oud-leden besluiten te komen. Geen Koffie, geen bier, geen eten! dat wil je toch niet meemaken!

Dus geef je op en we maken er samen een groot feest van. Bel/mail/app/socialmedia al je oude Bestevaer bekenden en laat ze zich ook opgeven.

Op de reünie willen we ook de volledig gerestaureerde film uit de jaren 60 Toktales presenteren. Deze is een 10 jaar terug op DVD gezet, maar destijds zonder geluid. We zullen hem nu laten restaureren in HD kwaliteit met geluid. Ook zal waar mogelijk alles opgepoetst worden.

Dit kost helaas wel flink wat geld, maar we denken dat dit het waard is om dit belangrijke document te bewaren. We willen ook dat hij voor iedereen gewoon te bekijken is. Daarom worden donaties zeer gewaardeerd. Ook hebben we een grote inbraak gehad deze winter waarbij flink wat kampmateriaal is gestolen. Dit hebben we ook moeten aanvullen.

Maak dus wat extra’s over voor je oude club als je je opgeeft. Ook als je niet kunt komen zouden we het heel fijn vinden als je een bijdrage stort.

Opgeven kan nog steeds hier: https://bestevaer.org/reunie-2016/

Alvast bedankt en hopelijk tot 18 juni.