Komen kijken?

Wat leuk dat je interesse hebt in Bestevaer! Daarom mag je altijd vrijblijvend 3 keer bij ons komen kijken. Hiervoor kun je contact met ons op nemen via de mail.

Om te kijken bij de welpen stuur je een mailtje naar welpen@bestevaer.org én secretaris@bestevaer.org. Om te kijken bij de verkenners stuur je een mailtje naar verkenners@bestevaer.org én secretaris@bestevaer.org. Zo kunnen we afstemmen wat een handige datum is om de eerste keer te komen kijken. Ook kunnen we dan de laatste wijzigingen aan je doorgeven.

Je mag ervan uitgaan dat je vies kan worden bij Bestevaer, dus zorg wel voor oude/stevige kleren en schoenen en bij het zeilen voor warme kleren (tenzij het écht warm is) en regenkleding (ook als het niet lijkt te gaan regenen: better safe than sorry). Bij warm weer is zwemkleding ook vaak handig. Wij hebben zwemvesten voor bij het zeilen. Meer informatie over de welpen en de verkenners staat op hun pagina’s.

Wil je bij de loodsen komen kijken, of wil je misschien wel leiding worden? Leuk! Stuur dan een mailtje naar secretaris@bestevaer.org, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.