Kampbrief NoWaKa 2017

Beste ouders en verkenners,
Het Noordelijk Water Kamp is ook dit jaar weer tijdens Hemelvaart. Dit jaar gaan we vooruit in de tijd naar het jaar 2020 net nadat trump zijn eerste termijn afgelopen is. De wereld ligt in puin en het is aan ons om een nieuwe beschaving op te bouwen. Dus pak je boot en verken deze nieuwe wereld aan het zuidlaardermeer met je vrienden. Pak je paarden en kromzwaarden want wij zijn het machtige leger van genghis khan.

Locatie:
– Zuidlaardermeer, aan de Meerweg tpv het surfstrandje (53°06’34.0″N 6°41’30.0″E)

Begin en eind:
– Woensdag 24 mei om 17:00 (zorg dat je buik al vol zit)
– Zondag 28 mei om 12:00

Opgave:
Zou u uw verkenner voor zaterdag 13 mei via het contact formulier willen opgeven. Zou u hierbij roepnaam en achternaam van uw verkenner willen vermelden en of hij vegetariër is en of medicijnen gebruikt of andere zaken die wij als leiding moeten weten.
Ook komt er dit jaar bij dat de organisatie van het nowaka graag uw adresgegevens heeft dit is een voorwaarde vanuit het nowaka voor deelname. Normaal gesproken had de leiding deze alleen in zijn bezit maar wanneer uw verkenner meegaat willen zij graag dat deze informatie met hun gedeeld word in het kader van veiligheid. Het gaat hierbij om uw naam adres en telefoon.

Kosten:
De kosten voor dit kamp zijn dit jaar 75 euro per persoon. Dit bedrag het liefst voor 12 mei 2017te zijn overgemaakt naar: NL91 INGB 0003339256 t.n.v. STG SCOUTING BESTEVAER -TROEP-. Mocht het nou gebeuren dat het geld niet op tijd wordt overgemaakt dan zijn wij genoodzaakt om een boete van 5 euro in rekening te brengen omdat die bij ons in rekening wordt gebracht door de organisatie van NOWAKA. Betalen kan ook via de winkel op onze website.

Paklijst:
– Zeilkleding(een regenpak volstaat ook)
– Slaapzak
– Warme en koude kleding
– Zwembroek en handdoek
– Je favoriete muziek (voor de bonte avond)
– Zonnebrand
– Tandenborstel en tandpasta en evt andere toiletartikelen
– slaapzak
– Slaap matje(kussen)
– Als je wil wat geld voor de snoepjesbar
– Twee paar schoenen( het wil wel eens nat worden)
– Mooi weer
– Zaklamp
– Kaartspelletje/boek voor het slapen
– Theedoek*
– Aardappelschil mesje*
– Bord mok en bestek met je naam erop*

*erg belangrijk dit wordt namelijk geregeld vergeten.

Overige:
– De kampleiding heeft ons gevraagd om jullie duidelijk mede te delen dat elke vorm van bezit of nuttiging van alcohol en / of drugs verboden is tijdens dit kamp en leidt tot onmiddellijke verwijdering van het kampterrein.
– Tevens willen wij als leiding graag benadrukken dat ook energy drank of gerelateerde energy consumpties niet zijn toegestaan.
– Mocht je een speciaal dieet, medicijnen of iets dergelijks hebben laat het de leiding dan weten.
– Meer informatie is te vinden op www.nowaka.nl, facebook pagina.
– Betalingen kunnen ook via de shop van de Bestevaer
– het kader wordt later nog ingelicht met betrekking tot het omvaren van de vletten naar het zuidlaardermeer. Er moet rekening meegehouden worden dat we hier toch de gehele woensdag voor nodig hebben.

Wij hopen jullie op 24 mei op NoWaKa te zien!

Met vriendelijke zeilers groeten,
de Bestevaer verkenner leiding:
schipper: Jan Joost Kraan
penningmeester: Tobias van Omme