Kampbrief en laatste info NPK

Hieronder de laatste info van het NPK zoals ook in de mail gestuurd. Voor de zekerheid ook even hier. Kijk ook eens op de site van het NPK

Best Ouder, Het NPK begint alweer over 3 nachtjes slapen, de laatste voorbereidingen zijn in volle gang.

We hebben nog niet van alle welpen een aan- of afmelding ontvangen via de mail, voor degene die dit nog niet heeft gedaan zou u dat nog willen doen dan weten wij zeker waar we aan toe zijn. 

Het kamp begint op vrijdag om 19:30 en dan hopen wij alle aangemelde kinderen te zien met een volle maag. Op maandag om 16:00 moeten de kinderen weer op gehaald worden. Vanaf 14:00 is er een bezoekers middag en bent u welkom om rond te kijken op het kampterrein. Brengen kan vrij dicht bij ons terrein, maar bij het ophalen moet u een stevig stuk lopen (met bagage).

Bij het halen en brengen van de kinderen heeft u een terreinpass nodig. Deze moet uitgeprint en ingevuld onder de voorruit van de auto liggen. 

Ook is er nog een toevoeging aan de paklijst, elk kind moet een Oranje gemaakte schoenen doos en een Oranje LEEG-pakhagelslag mee nemen voor één van de spellen. 

Tot vrijdag, wij hebben er heel veel zin in. Met vriendelijk groet,De welpen leiding


Over een maand is het alweer zo ver, de 89e editie van het Noordelijk Pinksterkamp!

Hoera, het is weer tijd voor het jaarlijks MEGO-festival! Net als andere jaren zijn er vanuit alle streken uit Legoland feest vierders gekomen. Het is een gezellig gebeuren op het Mego festivalterrein er zijn 6 verschillende ‘stages’ o.a.: Space, Ninjago, Racen, MEGO-monteurs, City en MEGO Castle Deze zijn allemaal geplaatst rondom de Mego fabriek.
Zoals elk jaar worden de allernieuwste Mego getoond, de laatst Mego-trends gedeeld en natuurlijk is de Mego fabriek van zeer dichtbij te bewonderen. De fabriek waar als sinds jaren Mego gemaakt wordt volgens een supergeheime Mego formule, wat Mego zo bijzonder maakt!
Het wordt een weekend vol evenementen, feest en natuurlijk gaat er vol op gebouwd worden. Dit jaar zal afgesloten worden met een Mega Mego VIP feest. Het dak gaat hier af en dit zal grootser zijn dan ooit! Ontmoet hier al je fav. Mego Celebs. Mis het niet!

Ons sub kamp is in de stijl van en castle, dit is dus in de lego sfeer als ridders.
Neem natuurlijk gave ridder/lego dingen mee (MAAR GEEN echt lego want dat raak je kwijt).

Het NPK begint vrijdag 7 juni, de kinderen worden om (tijd van aankomst volgt nog) verwacht op het oefenterrein Marnewaard (Lauwersoog).
De ingang van het kamp is te herkennen aan een houten constructie en de aanwezige bewaking. Bij de ingang zal u om een terreinpas worden gevraagd. Het terrein is dan ook enkel toegankelijk met de auto als u deze terreinpas heeft. De terreinpas wordt later nog rondgestuurd samen met de precieze tijd van aankomst.
Bij de poort wordt er gevraagd waar je op het terrein moet zijn. Wij zijn aanwezig op het DWEK (dolfijnen, welpen, esta’s en kabouters) terrein, op subkamp 6. (Hier moet je ook de terreinpas laten zien.
Op maandag 10 juni komt er helaas om 17:00 uur weer een eind aan het kamp.
Het is die dag ook mogelijk om het kamp te bezoeken tussen 15:00 en 17:00 uur. Er zijn voor de kinderen dan nog meerdere spelletjes en activiteiten georganiseerd, dus wordt het op prijs gesteld als u uw kind(eren) niet vóór 17:00 uur mee naar huis neemt.

Voor het Noordelijk Pinksterkamp is het in ieder geval handig om de volgende dingen mee te geven:
• Slaapzak
• Matje
• Zaklamp
• Toilettas etc.
• Warme & koude kleding, (Bestevaer trui en das)
• Schoon ondergoed en sokken
• Zwembroek en handdoek
• Regenkleding
• Bord, mok en bestek
• Theedoek
• Misschien wat zakgeld max 5 euro
• Thema kleding (thema is mego = mega lego), gelieve geen echt lego mee nemen i.v.m. kwijtraken. Ons subkamp thema van subkamp 6 is castle (ridders)

Wegens slechte ervaringen met kauwgom (doek en grondzeil van tenten aan elkaar geplakt) mag dit helaas niet meer meegenomen worden naar het kamp.

Mobiele telefoons of nadere elektronica thuis laten. Als er iets is kunt u naar ons bellen onze telefoon nummers staan onder aan de kamp brief.

Aan het NPK zit jammer genoeg ook een kostenplaatje om alles mogelijk te kunnen maken.
Dat bedrag voor het NPK bedraagt € 65,– per deelnemer
Dit bedrag graag voor 11 mei overmaken naar rekeningnummer
IBAN: NL48INGB0003339254
t.n.v. zeeverkennersgroep Bestevaer Horde.
o.v.v. NPK 2016 .

Ook graag aan of afmelden via de onderstaande emailadres.
In het geval dat er nog dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden, denk aan allergieën, medicijnen etc., zouden wij dit graag van tevoren via email willen horen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Bij verdere vragen of opmerkingen betreffende het NPK zijn wij altijd bereikbaar via het mailadres:
welpen@bestevaer.org