Bestevaer heeft twee gebouwen. Ons Wachtschip, het hoofdgebouw, is gelegen op het scoutingeiland Loksland langs de Hoornsedijk en het Noord-Willemskanaal. Vanaf Groningen is dit de laatste afslag links op de Hoornsedijk. Per fiets is het Wachschip prima bereikbaar vanuit de stad, het is een dikke 20 minuten fietsen. Het adres voor het Wachtschip is Rollematen 4, 9752 XT Haren. Je vind ons hier op Google Maps.

Bestevaer beschikt verder over een haventje aan het Paterswoldsemeer, gelegen tussen het sluisje en de molen De Helper. Het haventje heeft een loods met materiaal en uiteraard ligt hier in de zomer onze vloot. De eerste afslag rechts (vanaf Groningen) na de sluis leidt naar ons haventje. De ‘K, zoals onze haven heet, is op de fiets in minder dan 20 minuten te bereiken. Ook onze haven vind je op Google Maps. Het adres is Molenpad 9, 9752 XJ Haren.

Beide locaties en hebben geen postadres en zijn daardoor niet altijd in navigatieprogramma’s te vinden. Via Google zijn we goed te vinden.