Gezocht: leiding met affiniteit voor watersport. Bij Bestevaer zijn we op zoek naar een jongen of meisje tussen de 18 en 25 jaar die ons leidingteam kan aanvullen.

Wat is Bestevaer?
Bestevaer is een zeeverkennersgroep voor jongens. Elke zaterdag houden onze Welpen (7 t/m 11 jaar), en Verkenners (12 t/m 17 jaar) toffe activiteiten op en rondom het Paterswoldse meer tussen Groningen en Haren (20 minuten fietsen vanaf de stad). Deze groepen worden begeleid door 2-3 leidingen.
De sfeer bij bij Bestevaer is altijd gezellig en relaxt.

Wat kan ik verwachten?
Elke zaterdagmiddag ben je met het leidingteam verantwoordelijk voor een groep kinderen terwijl zij bezig zijn met hun activiteiten. De verkenners zijn veelal bezig met hun boten op het meer. De welpen ondernemen voornamelijk activiteiten op het land in de beboste omgeving rond ons clubgebouw.

Naast de praktische begeleiding op zaterdagmiddag bedenk je met de andere leiding activiteiten en organiseer je een paar keer per jaar een kamp.

De opkomsten van de Welpen zijn van 14:00 tot 16:30. De Verkenneropkomst duurt van 12:45 tot 17:00.

Dat kan ik wel aan. Wat krijg ik ervoor?
Naast het maken van goede vrienden is Bestevaer een ideale plaats om allerlei nuttige vaardigheden op te doen. Als leiding kan je zo een aantal punten op je CV zetten. Denk aan leiding geven, verantwoordelijkheid dragen voor jonge mensen, werken in teamverband, evenementen organiseren en ga zo maar door.
Als lid van Bestevaer krijg je ook beschikking over onze boten! Verder zijn er nog zo’n 20 andere vrijwilligers bij Bestevaer die samen zeilen, een biertje drinken en andere activiteiten ondernemen.
Leiding bij Bestevaer ben je wel vrijwillig, dus er zijn geen inkomsten aan verbonden.

That’s cool.. En nu?
Neem contact op met ons!

Contact